Rondleidingen

IslandBerry verzorgt rondleidingen voor geïnteresseerde bezoekers.  De rondleidingen worden gegeven voor groepen vanaf 10 personen. Interessant voor toeristen maar ook voor bedrijven, scholen, organisaties, onderzoeksinstellingen of overheden.  Cranberrycentrum IslandBerry vind je op het terrein van Landgoed de Bonte Belevenis in Den Hoorn.

Wil je kennismaken met de bijzondere wereld van de cranberry? Boek dan een rondleiding! Dit is mogelijk elke donderdag van 15 april tot 1 oktober. Tijdens de rondleiding kom je veel te weten over cranberry’s: geschiedenis, de planten, groeiomstandigheden, teelt, oogst, productontwikkeling en afzet. De rondleidingen zijn alleen op afspraak en worden gegeven vanaf 10 personen.

Tickets voor de rondleidingen: Cranberry rondleiding – VVV Texel

 

, Linkedin

Evenementen

IslandBerry verkoopt bessen, planten en cranberryproducten op diverse evenementen. Via Facebook en deze website laten wij weten waar u ons kunt vinden. Voor de bessen geldt echter wel dat het een seizoensgebonden product is hetgeen betekent dat er niet altijd verse bessen beschikbaar zijn.