21jul

Bezoek ons bedrijf!

Het is mogelijk om ons cranberrybedrijf te bezoeken!

Altijd al een rondje willen maken langs een cranberryveld? Dat kan! We maken een ronde langs het veld waar je kan zien hoe de cranberry’s in de volle grond groeien, maar we bezoeken ook onze kas. In de kas groeien de cranberryplanten op een unieke manier.

Het terrein rond de kas hebben we aantrekkelijk gemaakt voor hommels en bijen om de cranberry bloemen te bevruchten. Het is op dit moment nog een gezoem van jewelste. Maar de eerste bessen zijn ook zichtbaar, nog groen en klein, maar de komende weken zullen deze groeien en verkleuren naar dieprood.

Bij ons info-eiland leggen we je uit wat voor werkzaamheden door het jaar heen we doen om ervoor te zorgen dat eind september de bessen geoogst kunnen worden en op welke manier, want op twee manieren cranberry’s telen betekent ook op twee manieren plukken.

Er is veel te vertellen en te laten zien en misschien ook nog wel wat proeven!

Als u een rondleiding wilt reserveren kunt u hier klikken. Tot ziens!