04aug

Cranberry diner met rondleiding!

Samen met Sabien Bosman van Staalcatering organiseren we op Landgoed de Bonte Belevenis een cranberry festijn, bestaande uit een rondleiding door het veld en de kas met aansluitend een 5-gangen diner met cranberry’s in de hoofdrol.

Jullie krijgen uitgebreid uitleg en zullen bijzondere combinaties proeven. Joscha van de Bonte Belevenis heeft een mooie cranberry likeur gemaakt die we uiteraard ook schenken en wat te denken van cranberry noga! Sabien kookt met zoveel mogelijk (biologische) producten van eigen erf en uit de omgeving, zuur, zilt en een zoetje, alles komt aan bod. Om onszelf en jullie ook een beetje uit te dagen wordt er gekookt zonder vlees en vis maar met smaak, kleur en ….. cranberry’s!

We starten met de rondleiding om 18.00 uur bij de ingang van de Bonte Belevenis (Rommelpot 11 Den Hoorn).

De kosten voor het festijn: de rondleiding, hapjes, 5-gangendiner en 3 drankjes naar keuze komen op € 47,50 p.p.

Aanmelden kan via de mail: info@staalcatering.nl (voor info Sabien: 06-55740685)

We hebben er zin in, zo’n mooie locatie en zulke mooie producten!

Culinaire groet Sabien (STAALcatering), Joscha (de Bonte Belevenis) en Jan en Jantina (IslandBerry)